BBAN BOUWBEGELEIDING
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | zakelijk

Duurzame Daken

BBAN richt zich op duurzaam bouwen en verbouwen. Deze onderstaande disciplines/ketenpartners leveren hun bijdrage voor duurzame daken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Zonnestroom

  • Inventariseren wensen eigenaar / beheerder pand 
  • Doorspreken van mogelijkheden op het gebied van  subsidie, lease   
  • Terugverdientijd circa 6 jaar bij systeem in eigendom   
  • Volledige ontzorging gedurende het gehele traject 
  • Bewezen kwaliteit door gecertificeerde specialisten

Dakbedekking

Van Muijden Dakbedekking en Sommers Dakdekkersbedrijf hebben al ruim 40 jaar ervaring in het vakgebied en zorgt voor kwaliteit en maatwerk.

Duurzame plat dakbedekkingen zijn:

Derbipure 
De 1e plantaardige dakbaan, welke 100% recyclebaar is en is voorzien van het DUBOkeur. 

Icopal Universal dakbedekking
Betreft een éénlaagssysteem, welke volledig recyclebaar is, met een haalbare levensduur van ca. 30 jaar. Ook deze dakrol heeft een DUBO keur.

Groendak/sedumdak 
Een duurzaam en onderhoudsarm dak.

Subsidies

Duurzame dakbedekking bespaart veel aardgas en zorgt voor minder CO2-uitstoot. Het levert jaarlijks een besparing op de stookkosten van ca. 30%. Ook draagt duurzame dakisolatie bij aan comfortverhoging in je wooncomfort, de kou en vocht wordt hierdoor buiten de deur gehouden. Daarnaast kan de klant ook subsidie aanvragen voor het aanbrengen van dakisolatie, wat soms kan oplopen tot € 20,00 per m2. Een van de mogelijkheden is dat woningeigenaren of VvE’s een energiebespaarlening kunnen aanvragen. Hierover kunnen wij u vrijblijvend over informeren.